PRÀCTICA 6: Canvi de color

Busqueu una foto primer pla d’algun famós. Es tracta de canviar com a mínim els colors dels ulls, dels llavis i dels cabells. Si algú s’atreveix amb la pell, també ho pot fer.

Hi ha dues maneres de fer els canvis de color en una foto, així que duplicarem la imatge original de manera que tinguem dos imatges originals en el mateix arxiu.

Primera opció: Afegim una capa nova transparent amb el botó dret a sobre del plafon de capes i li posarem el nom de l’element que anem a canviar de color. Una capa, un element i un color diferent.

Seleccionem en la imatge original l’element a canviar de color, anem a la capa que acabem de crear i pintem amb el cubell de pintura, prèvia selecció del color. Desprès provem els modes de fusió de capa, que ja vam veure en la pràctica 3, de manera que quedi el més natural possible… i continuem fins acabar la pràctica

capa nova

Segona opció: En la imatge que ens queda inicial, seleccionem directament la zona a canviar de color i anem a Colors / To-Saturació avançats i canviem el to al que ens agradi… i continuem fins acabar la pràctica.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gimp. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.