PRÀCTICA 3: Eines girar i perspectiva

 

Utilitza les eines de selecció per a la torre de Pisa i després les de rotació o inclinació per tal d’aconseguir situar la torre verticalment. CONSELL: Hauràs d’escalar la imatge per tal de “tapar” els espais en blanc que apareixen en moure la torre de Pisa

pisa2

IMATGE 2: Eina perspectiva i modes de capa.

Descarrega una d’aquestes imatges per fer-la servir de fons.

thumb

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Busca un dibuix, textura o foto, enganxa-la com a capa en la foto base i utilitza l’eina perspectiva per a deformar-la i ajustar-te a la perspectiva dels edificis. Desprès, amb les eines de selecció (que ja coneixem) retalla els forats de les portes i finestres.

Com a acabat final
, prova els diferents modes de capa fins que trobis un que faci que la imatge enganxada sembli un graffity pintat a la paret.

Aquesta entrada ha esta publicada en Gimp. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.