Crear un recorregut i inserir el mapa al Google Sites

En el mateix mapa que heu creat, fareu un recorregut per Mollet des de l’estació de trens Mollet Sant Fost fins a l’Ermita de Santa Maria de Gallecs passant pels punts d’interès de Mollet del vostre gust, tenint en compte que ha de ser un recorregut per algú que no l’ha visitat mai i de la vostra edat.

Per tant, el primer que fareu serà crear una nova capa que es digui Els meus punts d’interès i marcar-los, tal com ja sabeu fer, afegint un petit text explicant perquè l’heu triat (també podeu agafar algun dels que ja teniu) i alguna foto.

Un cop els punts del recorregut creats, afegim la ruta a peu passant per tots ells, com veureu se us crearà una capa amb la ruta. Lo bo de les capes és que us permet visualitzar allò que us interessa i no tot al mateix temps.

Sin título-2

Un cop acabada la feina, ja podeu inserir el vostre mapa al vostre Google Sites, fent atenció de fer-lo públic per a que tothom ho pugui visualitzar, canviant la privadesa en Comparteix a Públic al web..

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Google maps. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.