Pràctiques inicials amb sketchup

PRÀCTICA 1

– Utlitza l’eina llapis per a dibuixar línies formant rectangles en els diferents plans. Traça també línies diagonals, des d’un vèrtex al punt central d’una altra línia,… aprofitant que el programa et dona l’aproximació a aquests punts quan el ratolí s’hi apropa.

– Fés servir la opció per afegir-hi ombres i exporta el resultat a una imatge 2D.

 

PRÀCTICA 2

– Selecciona l’eina per a dibuixar polígons, abans de situar-la a l’espai de dibuix indica el nombre de costats que vols que tingui el polígon (amb el teclat numèric). Dibuixa el polígon i posteriorment dona-li volum. Dibuixa polígons de 3 fins a 7 costats.

– Utilitza l’eina de pot de pintura per a pintar les diferents cares dels polígons dibuixats.

 

 

 

Quant a Carlos de Ugarte

Professor de Tecnologia.
Aquesta entrada ha esta publicada en Google Sketchup, Info 2, Sketchup. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.