PRÀCTICA 4: Correccions de color i contrast

En aquesta pràctica utilitzaràs les eines de brillantor/contrast, nivells (per corbes o per nivells d’entrada i sortida ) i de to i saturació. Totes del menu de colors.

a) La primera imatge ha quedat amb els colors molt apagats, modifica els nivells per tal d’aconseguir colors ben definits i un bon contrast. Amplia l’espai de treball i situa la imatge original i la modificada en el mateix llenç per tal de veure la millora.

pa190083

b) La segona és una imatge nocturna i força fosca, intenta donar-li més lluminositat (brillantor i contrast) i prova de canviar “l’ambient” modificant el to i la saturació.Amplia l’espai de treball i situa la imatge original i la modificada en el mateix llenç per tal de veure els canvis.

foto-antesoscura

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General, Gimp, Imatge digital, Info 2. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.